Reorg

Re10

Hvor mye du skal satse på norgesautomaten spinn

Sjansen er at du ikke egentlig har en plan for når du skal spille norgesautomaten. Sikkert du kan opprettholde et tett øye med din investere i, så det ikke går ut, men det er usannsynlig at du bli kjent med hvor mye du skal satse på hvert spinn. Sannheten er til tross for at det ikke er vanskelig å finne ut hvor mye penger du bør være gambling på hver norgesautomaten spinne. Alt du trenger å gjøre er å bare finne ut dine mål, og gjøre litt tad av matematikk på siden.

Bestemme din norgesautomaten mål

Før du kan regne ut hvor mye penger du kan bruke på hvert spinn, bør du angitt noen mål. Mens du gjør dette, må du helt sikker på å ta hensyn til at hvor mange dager du ønsker å spille, hvor lenge du vil spille hver dag, og utvalget av din bankroll på norgesautomaten gratis spinn. For vår modell, ønsker vi å artikulere at målet er å spille i 40 dager totalt mens tilbringe 30 minutter å spille hver dag. I tillegg har du en $ 350 fond for å arbeide innenfor denne 40-dagers perioden.

Beregning av total spinn

Når du har gjort en beslutning om en norgesautomaten sikter til deg selv, til neste trinn bekrefte cash per spin rate er å finne ut hvor mange totale spinn du kan gjøre. Nå er det ikke mulig å få et eksakt tall her, men du kan få ganske tett med noen estimering. Det viktigste vi har å guesstimate er hvor mange spins per minutt du vil gjøre; i de fleste tilfellene, online slots spillere gjør åtte spinn for hvert minutt når mye er tatt inn i diskusjoner.

Derfor, hvis du multiplisere åtte spinn for hvert minutt med 30 minutter per dag, vil du få 240 spinn for hver dag. Da kan du ta dette tallet; multiplisere det med 40 dager til å komme opp med en fantastisk 9600 spins.


Beregning tapte Spins

Den mest enkle måten å oppfylle vår ligningen er å funksjonen i hvor mange tapte spins du vil ha det siste 40-dagers periode. For å konkludere tapte spins, trenger du å vite hvor stor del av spillet som du spiller utbetaling. Nå er det litt upraktisk å peke ut dette nummeret siden de fleste av folk spille en rekke spill. Derfor vil vi nå holde med en enkel gjennomsnittlig utbetaling brøkdel av 93%, noe som er vanlig blant mange online slots spill.

Siden du vil bli etterfølgende 7% av tiden på en standard spinn, kan du bare multiplisere dette tallet med 9600 spinn å komme opp med 672 tapte spinn (0,07 X 9600 spinn).

Å sette dette i perspektiv

Mens det er flott at du kan få en fin og jevn antall for hvor mye du kan bruke på norgesautomaten spins, ting ikke alltid fungerer etter intensjonen i selve spillene. Avhengig av din skjebne, enten du vil vare lenger enn 40 økter, eller du kommer til å miste ofte eller slippe fondet før de 40 økter er opp.

I tillegg, hvis du kan holde på å bli nær nok til planen, vil du sikkert bli en mye tilfredse norgesautomaten punter i fremtiden.